webshop

WordPress Webshop

Professionele website laten maken? Heeft u een verouderde webshop? Of presteert uw webshop slecht op internet? Wellicht bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende webshop laten maken? Dan kan BeBranding u helpen.

vanaf € 1449 excl.

1753.29 incl.

Product

 • Compleet Interactief design
 • Praktisch oneindig veel pagina’s
 • Praktisch oneindig veel producten
 • Verschillende betaalmethodes
  iDeal, Paypal,  Creditcard en meer
 • SEO (search engine optimization)
 • Contact formulier

Informatie

 • Maak makkelijk zelf pagina’s aan
 • Alles is aanpasbaar
 • Plaats makkelijk zelf berichten
 • Inzicht in bezoekers
 • Alles word u duidelijk uitgelegd
  Levertijd 7-14 dagen​

Wat is WordPress

WordPress is een content management systeem (CMS). Het is het populairste CMS ter wereld. Met WordPress kan je eenvoudig pagina’s aanmaken (met tekst, afbeeldingen en video’s) en publiceren, nieuwe functionaliteit, zoals een contactformulier, aan je site toevoegen en je kan vrij eenvoudig het hele design van de website aanpassen.

WordPress is het populairste CMS ter wereld en draait op 58,9% van de websites die een CMS gebruiken.

WordPress =

 • Enorm flexibel
 • Krachtig
 • Snel
 • Vooruitstrevend

Hoe het werkt

Om WordPress te gebruiken moet je een hostingpakket hebben en een domeinnaam.

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die 24/7 verbonden staat met het internet. Om WordPress te gebruiken, moet je de WordPress bestanden op dat stukje schijfruimte zetten.Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet.

Heeft u al een hosting pakket, domeinnaam of misschien zelfs al een website dan kunnen wij makkelijk met wat informatie van u beginnen met het ontwikkelen van uw website. 

Heeft u nog geen hosting pakket of domeinnaam dan helpen wij u graag dit te regelen. We adviseren HOSTNET als hostingpartij, hier kunt u ook gelijk uw domeinnaam kopen. Dit duurt maar enkele minuten en daarna kunnen we gelijk beginnen met het ontwikkelen van uw website.

Pagina's en berichten maken

De berichten en de pagina’s zijn het hart van het WordPress dashboard. Daar zul je 95% van de tijd doorbrengen.

Bij berichten kan je blogberichten maken en bij pagina’s kan je pagina’s maken (die in het menu terecht komen). Berichten worden dus op de blogpagina onder elkaar getoond (omgekeerd chronologisch) en pagina’s zijn losstaande webpagina’s, zoals de contactpagina, de over ons pagina en alle landingspagina’s.

Het aanmaken, vullen en publiceren van een pagina of een (blog)bericht is niet zo lastig. Iedereen die zijn weg kent met Word of Pages kan zijn weg vinden met de tekstbewerker van WordPress.

Wat is WooCommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Met behulp van deze plugin kun jij dus je normale website omtoveren in een goed werkende webshop.

De populariteit van WordPress en de vele mogelijkheden van WooCommerce heeft ervoor gezorgd dat WooCommerce ondertussen uitgegroeid is tot een van de populairste systemen om een webshop mee te bouwen.

De plugin is oorspronkelijk gemaakt door Woothemes. Dit was een bedrijf dat veel deed met thema’s en WordPress plugins. Sinds 2015 is Woothemes samen met alle werknemers overgenomen door Automattic, het bedrijf achter WordPress. We kunnen dus wel stellen dat WooCommerce in goede handen en een mooie toekomst tegemoet gaat. 

WooCommerce en iDeal, gaat dat samen?

De Nederlandse betaalproviders, die je kunt gebruiken om mensen onder andere met iDeal te laten betalen, hebben ondertussen zo goed als allemaal een eigen koppeling gemaakt met WooCommerce.

Dit is gewoon een extra plugin die je vaak gratis kunt installeren op je WordPress website en moet koppelen met de betaalprovider met behulp van een API. Heel ingewikkeld is het meestal niet en de betaalproviders hebben hier ook wel handleidingen voor geschreven.

Je hoeft je met WooCommerce dus echt geen zorgen te maken over of mensen wel met iDeal kunnen betalen, want dit zit echt wel goed.

Wat is er mogelijk met WooCommerce?

In het begin werd vaak gedacht en gezegd dat WooCommerce alleen geschikt was voor kleine webshops met enkele of hoogstens tientallen producten.

Hier klopt niets van, WooCommerce is kan ook probleemloos draaien wanneer je honderden of zelfs nog meer producten wilt toevoegen aan je webshop. Er zit niet voor niks geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen.

Verder krijg je alle mogelijkheid om BTW tarieven en verzendkosten in te stellen, kortingscodes te maken, de voorraad te beheren, duizenden producten toe te voegen, en nog heel veel meer.

Je hebt in WooCommerce zowel de mogelijkheid om fysieke als digitale producten te verkopen. Het is dus niet alleen geschikt om als webshop te functioneren, je kunt WooCommerce ook gebruiken om klanten diensten bij je te laten afnemen en afrekenen.

Met een extra plugin als Sensei is het zelfs mogelijk om een WooCommerce webshop te runnen met een apart ledengedeelte voor bijvoorbeeld een cursus. WooCommerce kun je dus simpel gezegd naast webshop plugin ook zien als een extra hulpmiddel om mensen betalingen te laten verrichten.

Close Panel